![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiTSskB0YZxG41fV4LIaJHZ1bNIOoDNPw8WArpOFhoCuJIEW2svGJq8TSLDWYsSkH8LaazgJM859wYIaok2rZ4M6KkwuOZnpiEiYbzrGdGHUp2XcdEmm76SSEnCC9_w8RODYRgbLRf__gI/s320/goly%C3%B3k.jpg)
Hozzávalók:
25 dkg gesztenyemassza
12 dkg darált mandula
3-4 evőkanál kakaópor
étcsokoládés tortadara
Elkészítés:
A gesztenyemasszát jól eldolgozzuk a mandulával és a kakaóporral. Ha nagyon kemény, keverhetünk hozzá néhány evőkanálnyi langyos tejet.
Vizes kézzel golyókat formálunk a masszából, majd megforgatjuk a tortadarában.
Fotó: Stock
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése