![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiq9flXJet4uxt1r9uw4HhKAQMh0pe0fKJAtKA9X4zMs9WkCI38ZnF2w7DtAl0OhqOjK7FYo4DTAy9a3sUGKY0JsH_NuboYKav5TU5hqWM8dwQoQjBisbNIlGMUaxma0n5jwNlV-UVNYS8/s320/Vanilias+kocka+012.jpg)
Hozzávalók:
1 db 6 tojásos piskótalap, gáztepsi méretű
Krém:
1 liter tej
2 csomag vaníliás puding
10 evőkanál cukor (ízlés szerinti mennyiségben)
2 tojás
1 csapott evőkanál zselatin
Elkészítés:
A pudingot a tejjel, cukorral, a tojások sárgáival és a zselatinnal sűrűre főzzük, majd még forró állapotában beleforgatjuk a tojások fehérjének keményre vert habját.
A tepsiben öntjük a tésztára, mert folyós, ezért rétegenként kenjük fel a krémet, hogy legyen ideje a dermedésre.
Amikor már teljesen kihűlt, szitával megszórjuk jó vastagon kakaóporral.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése