Hozzávalók:
20 dkg darált kukoricapehely (cornflakes)
10 dkg reszelt sajt
1 doboz 25 dkg -os vajkrém
1 evőkanál összevagdosott petrezselyem
só - ízlés szerint
Elkészítés:
A sajt felét a többi adalékkal összegyúrjuk, óvatosan sózva, mivel a vajkrém alapvetően sós.
Kissé nedves kézzel golyókat formálunk kávéskanálnyi mennyiségekből, majd meghempergetjük őket a maradék sajtreszelékben.
Zárható műanyag dobozban hagyjuk hideg helyen összeérlelődni az ízeket, hogy ne száradjanak ki.
Legjobb, ha a fogyasztás előtt 1-2 nappal készítjük el.
Kb. 30 db lesz belőle.
2009. január 23., péntek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése