Hozzávalók:
Tészta:
10 evőkanál cukor
5 tojás
5 evőkanál forró víz
5 evőkanál liszt
1 csomag sütőpor
10 dkg darált dió
Krém:
25 dkg Ráma margarin
15 dkg cukor
2 csomag vaníliás cukor
1 tojás sárgája
1 dupla erős kávé
Elkészítés:
A cukrot a tojások sárgájával elkeverjük, hozzáadjuk a forró vizet, majd a sütőporos, szitált lisztet, a diót, végül óvatosan a tojások keményre vert habját.
Előmelegített, forró sütőben kisütjük, közepes méretű tepsiben.
A margarint egy pici sóval habosra keverjük, hozzáadjuk a cukrot, vaníliacukrot, a tojássárgáját. Alaposan kikeverjük, s lassan belecsorgatjuk a feketekávét. A krémet rákenjük a tésztára, megszórjuk darált dióval, csokireszelékkel.
Nagyon finom!
2008. december 18., csütörtök
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése