2008. december 9., kedd
Ischler
Hozzávalók:
Tészta:
25 dkg vaj
25 dkg liszt
13 dkg porcukor
13 dkg darált mandula
reszelt citromhéj
kis só
Töltelék: pikáns lekvár
Bevonat: tortabevonó étcsokoládé
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, és hűtőbe tesszük másnapig.
Vékonyra nyújtjuk lisztezett deszkán.
Kerek lapokat szaggatunk ki, sütőpapírral bélelt tepsin sütjük ki, előmelegített sütőben, lassú tűzön, hogy ne barnuljon meg.
Ha kihűlt, kettesével összeragasztjuk őket pikáns lekvárral, majd étcsokoládés tortabevonóval bevonjuk.
A kép Zsuzsi barátnőmtől van, ő készítette el a süteményt.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése