Hozzávalók:
Tészta:
30 dkg darált háztartási keksz
2 evőkanál kakaópor
10 dkg porcukor
1-2 kanál rum
tej
Töltelék:
10 dkg vaj /margarin
15 dkg porcukor
5 dkg kókuszreszelék
Elkészítés:
A tészta alapanyagait egy kis tejjel összegyúrjuk, hogy formálható massza legyen belőle.
A vajat pici sóval habosra kavarjuk, hozzáadjuk a cukrot, és a kókuszt.
A gyúródeszkát meghintjük kókusszal, ezen nyújtjuk ki a tésztát téglalap alakúra, megkenjük a krémmel, s összesodorjuk, hogy tekercset kapjunk.
Fóliába csomagolva hidegen megdermesztjük, tálaláshoz vékony szeletekre vágjuk.
2008. december 28., vasárnap
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése