![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjql4PSp_5aOQkBdJKvWxBERiyhvB90v-s70fOXgDm3h72Dj8q2pjJ_Cp3syuF6AIEvBi_ZtW5bQXMe7ZY4TGES5yx4pX3apA7nMmEVYDdxGHkhrss3cwGtgo5wk_eGOQGq7ckKPKpk4yo/s320/gyumolcskenyer.jpg)
Hozzávalók:
1 csésze lágy Ráma margarin
1 1/2 csésze cukor
4 tojás
1 csomag vaníliás cukor
½ csésze szilvapálinka
4 csésze liszt
1 teáskanál só
4 teáskanál sütőpor
1 csésze mazsola
1 csésze kókuszreszelék
1 csésze durvára vagdosott dió
1 csésze hámozott, durvára vagdosott mandula
Elkészítés:
A margarint és a cukrot kikeverjük a tojássárgájával, a pálinkával és a vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a szitált, sütőporos lisztet, a sót, a tojások keményre vert habját, és a többi hozzávalót, majd kikent, lisztezett koszorú-, vagy őzgerincformába öntjük.
Előmelegített sütőben, mérsékelt lángon, halvány barnásra sütjük.
Tűpróbával ellenőrizzük!
Fotó: Flickr
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése