![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgL19cueV_nXJ-8pnN9njOxi4XlH5zBi_0wTCrCyiu54icn94PD7HiY1k78z8PovUh27ztrMQx-Nln6K7WPT1leOejoeuEcF9lctXzUsX5UHTaTqKfq806bN_64wyMG-v6_ZjBl1sh8v4I/s320/szelet.jpg)
Hozzávalók:
1 db 5 tojásos piskótalap / vagy tortalap
lekvár
60 dkg idénygyümölcs / vagy befőtt
4 tojásfehérje
15 dkg porcukor
Elkészítés:
A piskótalapot megkenjük lekvárral, befedjük félbevágott, vagy szeletelt gyümölccsel.
A tetejére a tojásfehérjéből és a cukorból vert kemény habból csillagrózsákat nyomunk, vagy egyszerűen ráhalmozzuk.
Langyos sütőbe tesszük, és inkább szárítjuk gyenge lángon, míg a teteje szépen megpirul.
Fotó: Flickr
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése