2009. április 16., csütörtök

Ostyás őzgerinc

Hozzávalók:

25 dkg Ráma margarin
15 dkg cukor
2 csomag csokiízű pudingpor
2 evőkanál kakaópor
2 tojás
1 csomag ostyalap
mazsola

Elkészítés:

A margarint a cukorral gőz fölött megolvasztjuk, hozzáadjuk a pudingport, a kakaóport, és jól összekeverjük. Nem vesszük le, belekeverjük a tojásokat, majd a mazsolát, és a darabokra tört ostyalapot is jól beleforgatjuk.
Őzgerincformába öntjük, és hűtőbe tesszük.
Ha megdermedt, kiborítjuk, és felszeleteljük.

2 megjegyzés:

Wienermädel + Co írta...

Ganz fein, ih glaube, das ist ein "Rehrücken".

Receptgyűjtő írta...

Ja, bin ich fein Sie glauben es!:-)