Hozzávalók:
Tészta:
30 dkg porcukor
4 tojás
10 dkg darált dió
1 csomag sütőpor
2 dkg kakaópor
20 dkg liszt
10 evőkanál víz
Krém:
2 dl tej
2 evőkanál liszt
1 csomag vaníliás cukor
20 dkg porcukor
20 dkg Ráma margarin
Tetejére: csokimáz
Elkészítés:
A tésztához a cukrot a tojások sárgájával és a vízzel jól kikavarjuk, hozzáadjuk a szitált, sütőporos, kakaós lisztet a dióval, végül a tojások keményre vert habját.
Közepes méretű, sütőpapírral bélelt tepsibe öntve, előmelegített sütőben, mérsékelt lángon kisütjük, úgy, mint a piskótát.
A tejet a liszttel, a vaníliás cukorral sűrűre főzzük, és ha kihűlt, elegyítjük a csipetnyi sóval habosra kavart, és a cukorral fehéredésig kevergetett margarinnal.
A krémet a teljesen kihűtött tésztára simítjuk, majd csokimázzal bevonjuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése