tag:blogger.com,1999:blog-9160405135716653136.post3279116556705139845..comments2024-01-20T11:36:16.694+01:00Comments on Nassoló: Krémes réteslappal készítvemariamhttp://www.blogger.com/profile/08656252373893242694noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9160405135716653136.post-66247590631306538522014-12-21T20:40:56.485+01:002014-12-21T20:40:56.485+01:00Kedves Anna! Örülök, hogy tetszett a recept, és kö...Kedves Anna! Örülök, hogy tetszett a recept, és köszönöm a visszajelzést!:-)mariamhttps://www.blogger.com/profile/08656252373893242694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9160405135716653136.post-26022011682079064002014-12-21T13:13:58.789+01:002014-12-21T13:13:58.789+01:00Nagyon jól sikerült ,bár én krémnek a gyorsabb uta...Nagyon jól sikerült ,bár én krémnek a gyorsabb utat választottam most,és krémes alap port használtam amit csak simán tejjel kellett kihabosítani pár perc alatt.A tipp a receptben hogy azonnal kell ráönteni a krémet tényleg így van hamar keményedik ,nagyon jó hogy az észrevételeket is bele írták a receptbe nekem sokat segített.<br /> A tetejét pizzavágóval még a forró lapot felkockáztam és ahogy a recept is írta rátettem nagyon szép lett és állítólag finom..már csak 3 szelet van.. :) így ebéd után.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08655450813142155385noreply@blogger.com