
Hozzávalók:
20 dkg eper
3 dl natúr joghurt
2 db tojásfehérje
6 dkg porcukor
Díszítés:
2 dl habtejszín
3-4 db citrom fűlevél
Elkészítés:
Az eper kétharmad részét összeturmixoljuk a cukor felével.
A tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük, lassan beleforgatjuk az epermasszát úgy, hogy a hab ne törjön.
Az epres habot óvatosan összekeverjük az előzőleg kikevert joghurttal, végül hozzáadjuk a félretett, feldarabolt epret.
A krémet kelyhekbe töltjük, és tálalásig hűtőbe tesszük.
Édesített tejszínhabbal, citromfű levelekkel és eperszemekkel
díszítve kínáljuk.
Erdbeeren mit Zucker und Joghurt gibt es bei uns heute auch!
VálaszTörlésGuten Appetit und schönes Wochenende
Danke!! :-)
VálaszTörlés