tag:blogger.com,1999:blog-9160405135716653136.post1672477197768918540..comments2024-01-20T11:36:16.694+01:00Comments on Nassoló: Sodók, öntetek, mártások készítésemariamhttp://www.blogger.com/profile/08656252373893242694noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9160405135716653136.post-17921378705173865502021-01-04T11:07:37.214+01:002021-01-04T11:07:37.214+01:00Szia! Sajnálom, hogy nem sikerült, talán túl szára...Szia! Sajnálom, hogy nem sikerült, talán túl száraz volt a bor, hiszen annak a minősége határozza meg az alapízt. Én mindig ezt csinálom az aranygaluskához, és nem savanyú, szeretjük.mariamhttps://www.blogger.com/profile/08656252373893242694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9160405135716653136.post-77067714664027856462021-01-03T13:42:22.105+01:002021-01-03T13:42:22.105+01:00A legfelső borsodót megcsináltam, és nem ízlett eg...A legfelső borsodót megcsináltam, és nem ízlett egyáltalán. A vanília cukorból tettem még egyet, és cukrot is tettem még bele, de úgy is nagyon savanyú maradt és túl habos. Senkinek nem ízlett. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04051100439233125868noreply@blogger.com